top of page

Molen de Breek

Cormorant Garamond is a classic font with a modern twist. It's easy to read on screens of every shape and size, and perfect for long blocks of text.

De Breek blijft een inspirerende plek dankzij haar weidse natuurlijke omgeving, de molen en het steeds veranderende wolkenspel. Een geweldige plek om het schilderen van landschappen uit te proberen! 

 

Tijdens het weekend van de Zomerroute zal exposante Wendy Verbeek geïnteresseerden begeleiden om deze prachtige omgeving op het doek te krijgen tijdens een Workshop Landschap Schilderen en plein air. Wendy neemt zelf materialen mee, maar het verzoek is om wel zelf een eigen doek/canvas mee te nemen. Je kan de omgeving bij De Breek als inspiratiebron gebruiken of neem een foto mee van een plek die jou inspireert. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en is inclusief materialen, koffie/thee en appeltaart. Per groep is er ruimte voor 8 deelnemers. Prijs: 27,50 euro.

 

Deelname is enkel mogelijk na inschrijving via info@debreek.com

Vermeld hierbij welke dag en tijd je wenst te reserveren:

zaterdag 29 juni om 10:00 

zondag 30 juni om 10:00

zondag 30 juni om 13:00

 

Wil je gewoon langskomen om Wendy's landschappen te bewonderen? Dat kan natuurlijk! Wij zijn het hele weekend geopend van 10:00 - 18:00. 

 

Meer over de kunstenaar:

Wendy Verbeek begeleidt kunstenaars met een GGZ-achtergrond in het atelier Kunstig Bekeken van de Baanbreker. Wendy is een echte natuurliefhebber, dit is vooral terug te zien in haar prachtige schilderijen. Ze werkt met verschillende materialen en technieken, zoals tekenen, schilderen, keramiek en beeldhouwen.

 

We hopen je te zien tijdens de Zomerroute!

bottom of page