top of page

TINE APPELMAN EN NICO RAAT IN TUIN ANNELIES LELOUP

Cormorant Garamond is a classic font with a modern twist. It's easy to read on screens of every shape and size, and perfect for long blocks of text.

Op Warder 114 vind je een diepe voortuin en achter het huis een ruime open tuin met een bos. Je kijkt over de weilanden, met vogelweide gebied, tot Middelie en Edam. Voor het bos ligt een grote vijver. Door het bos en door de tuin zijn paden die de mogelijkheid bieden om te genieten van de vele verschillende vergezichten en de wisselende beplanting.

 

In de tuin is een expositie van Tine Appelman (beelden) en Nico Raat (schilderijen).

Tine Appelman is geboren in Den Haag en woont in Haarlem.

Haar werk is speciaal gericht op het maken van beelden van diverse afmetingen en materialen, zoals brons, gebakken klein, Belgisch hardsteen en speksteen. Daarnaast schildert en tekent zij naar levend model.

 

Ze studeerde aan de Vrije Academie en aan de Koninklijke academie voor beeldende kunst in Den Haag. Ook had ze enkele jaren privéles bij Liesbeth Sayers in Heemstede.

Het oog is waakzaam en alert. Bijna overal is wel iets te zien, dat de geest inspireert. Nico Raat schildert met aquarel en acryl. Hij verbastert de geziene beelden. Thema’s zijn o.a.: Bretagne, havens, dorpjes, landschappen en steden. De laatste tijd maakt hij abstract werk, vaak zeer kleurrijk.

Adres:

Warder 114

1473 BD Warder

bottom of page